Altijd al eens in een mooie bak willen rijden met je zakenrelaties?

Gepubliceerd op: March 20, 2018

Als er belangrijke zakenrelaties overkomen naar Nederland om kennis te maken dan wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. In veel gevallen dat zo’n bijeenkomst altijd tot in de puntjes is voorbereid. Maar heb je er wel goed over nagedacht hoe jij je bedrijf en jezelf presenteert? Een manier om dit te doen is om een je klantrelaties service-gericht op te halen van Schiphol. Natuurlijk hebben we niet allemaal de nieuwste Chevrolet, Porsche, BMW, Renault of Ferrari. Als je deze auto niet zelf in bezit hebt of niet de activa hebt om deze te kopen, is het ook mogelijk om een mooie auto op Schiphol te huren gedurende de klantreis. Een auto huren schiphol kan namelijk al heel gemakkelijk.

men

Maak indruk met je gehuurde auto

Met je mooie auto, straal je klasse, welvaart en innovativiteit uit. Na een lange vliegtuig reis zitten je klanten er niet op te wachten om zich weer in 20 cm voetruimte te bewegen. Gun je klantrelatie extra luxe en haal ze op in een auto waarbij ze hun benen weer even kunnen strekken. Met een representatieve auto voor een bepaalde tijd krijg je voor een goede prijs de geweldige impressie van jouw relaties. Een sensatie kan al worden opgewekt met een mooie Renault die je al kan huren voor nog geen €29,- per dag. Daarnaast heb je een 100% all-in tarief en krijg je een gratis GPS-systeem voor West Europa tot je beschikking.

auto-red

Bezoek de toeristische pleisters op je gemak

Al voor nog geen 29 euro kun je de auto huren. Op deze manier zorg je ervoor dat je klant zelf geen geld hoeft te spenderen aan openbaar vervoerskosten en daarnaast ook niet afhankelijk is van de vertrektijden en het openbaar vervoerpartijen. Nederland wordt erg bewonderd onder reizigers. Zo zien we ook dat de meesten nog steeds in Amsterdam en omgeving blijven. Maak indruk op je zakenrelatie door te laten zien dat je verstand hebt van je thuisland en laat plekken zien waar hij nog nooit van gehoord heeft en het bezoeken waard zijn! Sluit af met een diner en maak gebruik van de uitstekende gelegenheid om meer van jezelf te laten zien en de persoonlijke interesse van je relaties te wekken. Het is mogelijk om de auto ook zelf te laten huren door de zakenrelatie. Het is mogelijk om ze door te sturen naar de car hire amsterdam airport.