Audi R8 coupé

Gepubliceerd op: June 10, 2015

De nieuwe Audi R8 coupé is een en al krachtbron. met zijn adembenemende prestaties strak design is deze R8 een van de snelste, mooiste van allemaal. Zowel het exterieur als het interieur ziet er sportief uit en ervaar je alle sportiviteit en kracht van deze auto.

Motor

De Audi R8 coupé is heeft 2 soorten motoren zo heb je de 5.2l FSI en de 5.2l FSI plus.

Van de brul uit de uitlaat van de R8 coupé krijgt iedereen kippenvel, de R8 coupé beschikt namelijk over een 5.2 FSI v-10 motor met 540pk. Hij schiet in 3,5 seconden naar de 100 en hij behaalt een top snelheid van 323 km/u. De R8 coupé is ook nog is 50 kilo lichter dan zijn voorgangers en dat betekend dat hij nog lichter en nog sneller is. De R8 5.2 FSI plus v-10 motor levert 610pk en gaat in 3,2 seconde naar de 100km/u. Deze motor behaalt een topsnelheid van 330 km/u.

Exterieur

Het design van deze auto is adembenemend. Met zijn carbon details, strakke lijnen en zijn opvallende spoiler is het een echte Eye catcher voor het publiek. De luchtinlaten met de sportieve koplampen aan de voorkant benadrukt de sportiviteit en breedte van de auto.

Interieur

Het interieur ziet er sportief maar toch elegant uit. Zo zijn er kwalitatieve materialen gebruikt en kan je kiezen uit 28 kleuren combinaties. Zo creëer je een persoonlijk karakter. Alles in de auto is op de persoon gericht zo zit de start en stop knop op het stuurwiel en alle knoppen voor de 12,3 inch grote TFT-scherm zodat je je handen niet van het stuurwiel af hoeft te halen, net als bij een race auto. met de sportieve kuip stoelen zitten niet allen lekker maar je ervaar de echte sportiviteit van een raceauto. de strakke lijnen aan de buitenkant van de auto hebben ze ook bewerkt in het interieur. Zo krijg je niet alleen aan de buitenkant het gevoel van een sportieve uitstraling maar ook aan de binnenkant.