Autoverzekering voor elektrische auto afsluiten

Heeft u de autoverzekering gevonden waar u echt achter staat? U kunt dan nu direct de autoverzekering afsluiten via een online autoverzekeringen vergelijker. U kunt hier eenvoudig en snel tientallen autoverzekeringen met elkaar vergelijken. U ziet in een oogopslag welke drie verzekeringen voor een elektrische auto het beste bij u passen en dan kunt u in zes stappen uw keuze maken en uw nieuwe autoverzekering afsluiten.

Meteen rijden?
Als u een auto gaat kopen en u heeft meteen een autoverzekering nodig, dan wilt u graag meteen de weg op. Dat kan. Dan kunt u de klantenservice bellen. Zij kunnen de autoverzekering dan meteen in orde maken en in laten gaan. U kunt de klantenservice vaak op werkdagen bereiken van 09.00 uur tot 17.00 uur. Als u de auto meteen wilt verzekeren dan heeft u het volgende nodig:

  • Kenteken van uw auto
  • De meldcode, dit staat op kentekenbewijs deel 1B
  • Het aantal schadevrije jaren
  • Het aantal kilometers

Sluit in zes stappen uw nieuwe autoverzekering af

  1. U kijkt naar extra dekkingen, daarbij kunt u denken aan rechtsbijstand, schade inzittenden of ongeval inzittenden. U klikt aan welke u wilt en u ziet het staan bij het totaalbedrag.
  2. De gegevens controleren is van groot belang. Klopt alles? Dan kunt u doorgaan.
  3. De auto gegevens controleren. Daarbij moet u ook de meldcode invoeren. Deze bestaat uit de laatste vier cijfers van het chassisnummer. Deze code staat op het kentekenbewijs deel 1B van je elektrische voertuig.
  4. Persoonlijke gegevens controleren.
  5. Overige gegevens controleren, daarbij moet u de ingangsdatum van de autoverzekering aangeven. En de volgende vragen moet u beantwoorden: Heeft u de afgelopen vier jaar schade gehad? Heeft u een aanrekening in uw rijbewijs staan? Is er de laatste acht jaar sprake geweest van een strafrechtelijk onderzoek of dat de rijbevoegdheid ontzegd is geweest Heeft een verzekeringsmaatschappij in de afgelopen acht jaar een verzekering van u opgezegd, geweigerd of tegen beperkende voorwaarden geaccepteerd?
  6. Slotverklaring, u gaat akkoord met de voorwaarden. Het is geregeld, uw nieuwe autoverzekering wordt aangemeld. U heeft daarbij 14 dagen bedenktijd, als u dan vragen heeft stelt u deze dan gerust en dan kunt u altijd contact opnemen met de autoverzekering.

Autoverzekering opzeggen? Bent u geaccepteerd door uw nieuwe autoverzekering? Dan kunt u uw huidige autoverzekering opzeggen. Hierbij kunt u gebruik maken van de gratis opzegbrieven en dan wordt het meteen geregeld. Geen zorgen meer want vanaf nu kunt u de autoverzekering afsluiten online waar u ook bent. Wanneer u een nieuwe auto heeft en de autoverzekering moet per direct ingaan, dan kan de klantenservice dat voor u regelen. Waar wacht u nog op? Sluit vandaag nog een nieuwe autoverzekering zodat u goed bent verzekerd.