Bynco is een online platvorm met tweedehands auto’s

Gepubliceerd op: December 13, 2018

Op bynco.com vind u een uitgebreide collectie aan tweedehands auto’s van externe verkopers. U doet uw aankoop zoals elke andere online bestelling. Eenvoudig en veilig. U kunt wat voorwerk doen, door uw wensen op een lijstje te zetten. Dat winkelt een stuk makkelijker. U zoekt een auto uit, dan volgt de betaling en de levering. U kunt daarna de auto 14 dagen uittesten en proefritjes maken. Bent u niet tevreden? Dan kunt u zonder opgaaf van reden, de auto terug brengen. U zit dus nergens aan vast.

De voordelen van online een occasion kopen

Er zijn een aantal voordelen om online een tweedehands auto te kopen. Wij van Bynco vertellen u dit graag. U kunt gemakkelijk vanuit huis, in uw eigen vrije tijd online rondkijken. Wanneer het u uitkomt. Vergelijk de auto’s met hulp van het eigenschappen venster, of voer het gewenste model in bij zoekresultaten. Geen last meer van directe verkopers die lange verkoopgesprekken met u voeren. En de urenlange onderhandeling die dan volgt. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Voor bynco.com geldt dit niet en koopt u eenvoudig en veilig online, de auto van uw dromen.

180 dagen garantie geeft een prettig gevoel

De occasions worden uitgebreid getest en vooraf goed nagekeken. Bij Bynco willen we eerlijk tegenover u zijn en de conditie van de auto laten zien. Toch kan het altijd gebeuren, dat er na aanschaf iets mis is met uw occasion. Daarom bieden wij 180 dagen garantie aan. Bij het kopen van een nieuwe auto, is dit zelfs langer door de fabrieksgarantie. U kunt dan eventueel ook bij een merkdealer terecht. Een fijn idee, toch?

Het is bij Bynco ook mogelijk, uw oude auto in te ruilen. U kunt gratis en vrijblijvend op onze website, een inruilprijs aanvragen. Vul uw persoonlijke gegevens in en voer eventueel wat foto’s toe. Lekker gemakkelijk.