Dashcams

Gepubliceerd op: December 8, 2016

Dashcams zijn  de afgelopen paar jaar zeer populair geworden.

De dashcam is een heel makkelijk monteer baar cameraatje op de voorruit of op het dashboard. De dashcam wordt steeds populairder onder de mensen die bijvoorbeeld met de auto naar mooie gebieden rijden. Met de dashcam kunt u alles wat u toen heeft gezien nog een keer beleven op bijvoorbeeld uw computerscherm. De  meeste dashcams beschikken ook over een geluidsopname functie zodat u ook het geluid vast kan leggen en nooit meer kan vergeten. De dashcam kan aangesloten worden op uw tv  of computer om zo het bestand over te zetten door middel van een simpel USB kabeltje. De dashcam moet opgeladen worden of aangesloten worden op de sigaretten aansteker ingang in uw auto.
Bijgeleverd de dashcam is vaak een bevestigingen zuignap voor op het raam. Ook is er een mogelijkheid om de dashcam op het dashboard te plaatsen door middel van een bevestiging punt die op het dashboard geplakt kan worden.

Dashcams kunnen ook veel nut hebben bij bijvoorbeeld een aanrijding.

De schuld kan door het beeldmateriaal aan de juiste persoon worden verbonden.
De dashcams hebben een wijde lens zodat er van een breed gebied gefilmd kan worden en niks uit beeld blijft. De dashcams kunnen dus veel verschil uitmaken voor een zacht prijsje.
De meeste dashcams  hebben een goede tot zeer goede beeldkwaliteit dus daaraan kan het niet liggen in geval van een schuldbepaling. Sommige dashcams zijn robuust gebouwd dus indien een ongeluk zal de dashcam blijven werken en alles opnemen. Dashcams kunnen uitgerust zijn  met een gps systeem zodat u precies kunt zien waar u hebt gereden en op welk tijdstip dat was. Er zijn zelfs dashcams met een nachtstand zodat u perfect in de nacht kan filmen als het pik donker is. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld truckers die veel s ’nachts rijden.

Kijk voor al je auto accessoires op Myxlshop.nl