Een Toyota Yaris leasen voor de zaak

Gepubliceerd op: January 18, 2022

Als je voor de zaak een auto nodig hebt dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Je klanten kunnen je immers beoordelen aan de hand van de auto waarin je rijdt. Dat is niet helemaal eerlijk misschien, maar we weten allemaal dat het gebeurt. Gelukkig kun je nu via private lease elke auto rijden die je maar wilt. Je betaalt een maandelijkse vergoeding waar alle kosten behalve de brandstof bij zijn inbegrepen. Wel zo handig, want zo kun je voor de komende 2 of meer jaren de kosten voor je auto in je boekhouding zetten zonder dat je die nog hoeft aan te passen.

Waarom kies je voor de Toyota Yaris?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je voor Toyota kiest. Misschien is het het merk dat je al jaren rijdt. Misschien val je voor het design van de nieuwe modellen. Wellicht ga je voor de betrouwbaarheid. Kiezen voor Toyota Yaris private lease betekent dat je zorgeloos kunt rijden. Ook als je een auto zoekt voor veel kilometers is dit een prima keuze. Jouw auto zal je nooit in de steek laten. Het voordeel van lease is natuurlijk ook dat je altijd in een nieuwe of zo goed als nieuwe auto rijdt. Na afloop van de leaseperiode lever je je auto in en kun je een nieuwe uitzoeken.

Alle kosten betaal je per maand

Bij private lease betaal je alle kosten per maand. Nooit meer een forse rekening voor de verzekering van je auto die in één keer betaald moet worden. Nooit meer hoge rekeningen van de garage voor een onderhoudsbeurt of een reparatie. Want al deze kosten zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs. Het enige wat je nog apart betaalt is de brandstof. Als je leaset kun je ook een voordelige tankpas aanschaffen. Hiermee tank je met korting bij verschillende pompen, ook langs de snelweg.

Zoek jouw nieuwe Toyota Yaris uit

Je kunt bij de garage of online jouw nieuwe Toyota Yaris uitzoeken. Je ziet meteen wat de prijs is als je deze auto wilt leasen. De maandelijkse vergoeding hangt af van de looptijd van het contract en het aantal verreden kilometers per jaar. Rijd je meer kilometers dan binnen het leasecontract zijn opgenomen dan worden deze kilometers extra in rekening gebracht. Als de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft dan word je hierover geïnformeerd. Het hangt van je contract af of je op die dag een leenauto ter beschikking hebt, houd hier dus rekening mee als je je leasecontract aangaat.