Goedkoop online jethelm kopen

Gepubliceerd op: April 17, 2018

Op een bromscooter moet je in Nederland altijd een helm dragen, met een snorscooter hoeft dat niet maar het mag uiteraard wel. Mensen die op een retro scooter in het weekend rijden over veilige wegen, vinden het soms onzin om een helm te dragen. Toch kan een scooter helm bij één val, botsing of slippartij je leven redden. Voor mensen die liever geen helm dragen maar toch veilig willen rijden is een jethelm kopen dé oplossing. Zo rijd je veilig, maar zonder je hele hoofd te bedekken met een grote helm op je hoofd. Wat is een jethelm en waar kun je online goedkoop een jethelm kopen? Dat lees je op deze pagina!

Scooteronderdelenshop.com is dé online webshop voor goedkoop een veilige jethelm kopen, daarnaast kun je hier terecht voor vele andere goedkope scooter accessoires van de beste kwaliteit!

Wat is een jethelm?

Een jethelm wordt ook wel een pilotenhelm genoemd, dit type scooter helm beschermt jouw schedel, maar het gezicht blijft onbedekt. Veel jethelmen hebben wel een opklapbaar doorzichtig vizier om vliegen en wind uit je ogen te houden, maar de kin wordt niet beschermd.

Andere soorten scooter helm

Naast de jethelm zijn er nog twee andere helm types; de integraalhelm en de systeemhelm.

  • Integraalhelm: Dit is de bekende gesloten helm die motorrijders dragen. Dit helm type omsluit je volledige hoofd waarmee je optimaal beschermd wordt.
  • Systeemhelm: Deze scooter helm lijkt veel op een integraalhelm met als grootste verschil dat je de helm kunt opklappen inclusief het kingedeelte. Dat maakt opzetten en afzetten eenvoudiger.

Wie moet een jethelm kopen?

Een jethelm is niet de meest veilige helm omdat niet je volledige gezicht beschermd wordt. Toch sta je wel beter in contact met je omgeving, je ziet meer en je hoort meer. Mensen die op een snorscooter rijden en niet wettelijk verplicht zijn om een scooter helm te dragen, besluiten vaak goedkoop een jethelm te kopen online voor wat extra bescherming op gevaarlijke wegen en in het donker. Overigens mag je ook op een bromscooter of motorfiets met een jethelm rijden zolang deze gekeurd is voor gebruik op de Nederlandse wegen.

Naast de veiligheid kopen veel mensen in de webshop een jethelm vanwege de uitstraling. Van stoere Harley rijders op grote motorfietsen tot de Vespa rijders die graag met Italiaanse flair rijden, er zijn veel liefhebbers van deze leuke jethelm. Je kent vast de retro helm met een dikke streep in het midden. Als je een plezier rijder bent die minder waarde hecht aan snelheid kan een jethelm de juiste keuze voor jou zijn, wanneer je echt een snelheidsfreak bent is het beter om voor een systeemhelm of integraalhelm te kiezen.

Jethelm webshop

Scooteronderdelenshop.com is een betrouwbare online jethelm webshop waar je goedkoop terecht kunt voor alle types scooter helmen, en daarnaast ook voor duizenden andere scooter onderdelen. Op deze website kun je tevens een overzicht vinden van alle maten die verkrijgbaar zijn, en hoe je nauwkeurig zelf de omtrek van je hoofd kunt opmeten. Betalen in de webshop is net zo veilig als de helmen, je kunt er naast iDeal ook ervoor kiezen om achteraf te betalen met AfterPay. Daarnaast heb je ook recht op een zichttermijn van 14 dagen, zo zul je niet teleurgesteld zijn met jouw aankoop.

Ga direct naar Scooteronderdelenshop.com voor alle scooter helmen en andere scooter accessoires.