Koop een auto voor de eerlijkste prijs op bynco.com

Gepubliceerd op: October 31, 2017

 

Er is een nieuw tijdperk aangebroken, de tijd van www.bynco.com. Dit is een nieuwe manier om auto’s te kopen, een eerlijke, makkelijke en online manier. De webshop Bynco heeft transparantie en eerlijkheid hoog staan en biedt daarmee onafhankelijkheid, vaste prijzen en het hele verhaal: je komt na aankoop niet voor verrassingen te staan. Bynco biedt alles om het de klant gemakkelijk te maken en een perfecte auto match te vinden.

Onafhankelijkheid

Hoe kun je gegarandeerd zijn van de transparantie en eerlijkheid van bynco.nl? Allereerst worden de auto’s waar je uit kunt kiezen voorafgaand gekeurd door een onafhankelijke instantie. Dit gebeurd uitgebreid en je kunt de rapporten die hieruit volgen zelf inzien. Daarnaast kun je door middel van 360 graden foto’s de binnen- en buitenkant van de auto bekijken. Tenslotte is er de mogelijkheid om beschadigingen aan de buitenkant, zoals krasjes en deukjes, nader te bekijken. Nare verrassingen wanneer de auto voor je deur staat zijn dus uitgesloten.

Aankoop van een tweedehands auto

Je hoeft niet te onderhandelen over de prijzen op www.bynco.nl, het zijn vaste, scherpe prijzen zonder addertjes onder het gras. Heb je betaald, dan komt het bedrag te staan op een derdengeldenrekening. Je kunt dan kiezen wanneer de auto geleverd wordt. Pas wanneer je bij aflevering van de auto aangeeft deze te accepteren, wordt het betaalde bedrag overgemaakt aan Bynco.

Proefperiode van 14 dagen

Heb je de auto geaccepteerd, dan kun je deze gedurende 14 dagen uitproberen. Voldoet de auto niet aan je verwachtingen, dan kan je deze weer laten ophalen. Het aankoopbedrag krijg je vervolgens weer terug. Voldoet na 14 dagen de auto wel aan je verwachtingen, dan kun je nog genieten van de garantie gedurende 180 dagen. Zo ben je zelfs maanden na de aankoop nog verzekerd dankzij de eerlijkheid van Bynco.