Laadkabel kopen

Gepubliceerd op: July 1, 2015

Elektrische auto’s komen meer en meer voor in Nederland. Ook de laadpalen schieten als paddestoelen uit de grond. Bovendien is de bijtelling op elektrische auto’s significant lager dan voor normale auto’s. Dit betekent dat het steeds aantrekkelijker wordt om een elektrische auto te kopen.

Welke elektrische auto?

Er zijn verschillende elektrische auto’s beschikbaar. Zo is er de BMW i8, een elektrische auto waarmee je de show zult stelen. Maar zijn er ook auto’s die beschikbaar zijn voor ‘jan modaal’. Zeker wanneer je de auto zakelijk rijdt kan dit grote voordelen opleveren. Je kunt de auto opladen op het kantoor waardoor benzinekosten zullen verdampen als sneeuw voor de zon. Wel heb je natuurlijk een laadkabel nodig om de auto mee op te laden. In de volgende alinea helpen we je hiermee verder.

Laadkabel kopen

Een laadkabel kopen is niet heel erg moeilijk. Zeker online zijn er meerdere mogelijkheden om gemakkelijk een laadkabel te kopen. let er wel op dat niet iedere laadkabel hetzelfde is. Je hebt type 1 en type 2 stekkers aan zowel de laadzijde als de autozijde. Een goede webwinkel helpt je hiermee verder. Hou hier rekening mee!