Mercedes c klasse lease

Gepubliceerd op: December 14, 2016

Wat zijn de verschillende types Mercedes C-klasse leaseauto’s?

De naam Mercedes staat al sinds jaar en dag voor luxe. Met de Mercedes C-klasse ervaart u ongeëvenaarde luxe én comfort; u komt veilig en ontspannen op uw bestemming. De Mercedes C-klasse lease is zelfs uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2016 door vakblad Automobiel Management!

 

Mercedes c klasse lease

Mercedes c klasse lease

 

Voordelen van de Mercedes C-klasse

Er zijn verschillende typen Mercedes C-klasse. Natuurlijk hebben zij allemaal de luxe gemeen die u gewend bent van Mercedes. De auto’s in de C-klasse rijden bovendien allemaal sportief en hebben een laag brandstofverbruik. De C-klasse is voorzien van vele innovatieve veiligheidssystemen: ABS, airbags en een innovatief remsysteem. Collision Prevention Assist Plus geeft bij een dreigende botsing automatisch een waarschuwingssignaal en remt vanzelf.

 

Verschillende modellen

Er zijn drie verschillende modellen uit de C-klasse beschikbaar als leaseauto: Limousine, Estate en Coupé. De Coupé is een compacte tweedeur met een sportief design en veel meer ruimte dan u zou verwachten. Van dit model zijn 61 verschillende uitvoeringen beschikbaar, in zowel benzine als diesel en met automatische of handmatige bediening. De Estate is een echte gezinswagen met zeer veel ruimte en toch een zakelijke en luxe uitstraling. Deze auto heeft 182 uitvoeringen, waaronder verschillende hybrides. De Limousine is speciaal bedoeld voor zakelijke rijders die een sportieve uitstraling willen combineren met ongekende luxe en comfort. Van dit model zijn maar liefst 195 verschillende uitvoeringen beschikbaar, zowel hybride als diesel en benzine. Lees hier informatie over de Mercedes a klasse lease.

 

Verschillende lease-opties

U kunt om verschillende manieren een Mercedes uit de C-klasse leasen. Voor bedrijven is er uiteraard Full Operational Lease. De maandelijkse prijs is gebaseerd op een geschat aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Alle kosten, zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn inbegrepen. Heeft u werkgever geen Mercedes als leaseoptie, dan kunt u ook kiezen voor Private Lease. Ook hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en is alles inbegrepen. Alleen brandstof moet u zelf betalen, maar de C-klasse is zeer zuinig in gebruik!
Wilt u ook de luxe en het comfort van een Mercedes C-klasse ervaren? Neem dan contact op met een specialist in leaseauto’s. Die kan u alles vertellen over de verschillende modellen en financieringsmogelijkheden, zodat u snel met uw favoriete Mercedes naar buiten rijdt!

 

Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen