Mercedes E klasse

Gepubliceerd op: June 10, 2015

De Mercedes E klasse is een van de grootste van Mercedes. Zijn design is erg mooi dit komt vooral door al zijn lijnen die hem hierdoor breed laten ogen. Ook ziet hij er sportief uit en is het ook een echt eye catcher. Zowel de buitenkant als de binnenkant ziet er mooi en lux uit zo is er veel keus en opties voor de auto. Deze sedan is ook erg ruim, genoeg ruimte om een leuk weekje weg te gaan.

Motor

De standaard versie van Mercedes E klasse kent 2 type motoren: Zo heb je de E 200 BlueTEC en de E 200.

De E 200 BlueTEC is een 2 liter diesel 4 cilinder en levert genoeg om een topsnelheid te bereiken van 210km/u. binnen 10,2 seconden zit deze auto aan de 100. Een motor met veel pit en kracht.

De E 200 heeft een 2 liter superbenzine 4 cilinder en heeft een topsnelheid van 233 km/u. deze motor is nog sterker en krachtiger dan de BlueTEC E200 motor.

Eigenschappen

De auto ziet er van buiten goed uit maar van binnen ook. De E klasse is erg lux met ook veel luxe opties. Iedereen houd er ook wel van om je auto persoonlijk te maken, nou bij Mercedes kan dat er is namelijk zo veel keus/opties aan bekleding, kleur, sierlijsten en audiosystemen dat Je kan hem dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het weggedrag van deze auto is ook zeer goed hij licht laag en licht dus ook goed op de weg. Qua ruimte is er niks te zeuren zowel voorin als achterin is er genoeg been ruimte en wel is er minder bagageruimte. Maar wel genoeg om mee op vakantie te gaan. Een caravan mee nemen is trouwens ook geen probleem.

Plus en minpunten:

Pluspunten:

  • Goede resultaten milieu eisen
  • Zuinig
  • Goed rijgedrag

Minpunten:

  • Niet veel bagageruimte
  • Matig zicht rondom