Ontdek Nederland samen met je vrienden

Gepubliceerd op: February 19, 2018

Voor veel mensen is het zien van hun vrienden dagelijkse of wekelijkse kost. Echter hebben velen onder ons ook vrienden die zij minder vaak zien, bijvoorbeeld omdat deze vrienden in het buitenland wonen. Vrienden die je hebt leren kennen in het buitenland, tijdens een vakantie, het werk of misschien nog wel tijdens je studententijd. Je kunt ervoor kiezen om hen te bezoeken, maar het is ook erg leuk als zij jou opzoeken in ons mooie kikkerlandje. Als dat moment eindelijk is aangebroken wil je hen natuurlijk ook kennis laten maken met Nederland. Dit kan door bijvoorbeeld door samen met je vrienden, of speciaal voor je vrienden, een auto te huren en door Nederland te trekken. Je kunt gelijk vanaf het vliegveld bijvoorbeeld gebruik maken van de Schiphol auto huren service van BB&L Autoverhuur. Zo kun je het verblijf van je vrienden in Nederland optimaal laten beginnen. In deze blog lees je meer over dé plekken die je vervolgens met hen kunt ontdekken.

Volendam

Op ongeveer een half uur rijden van Schiphol ligt het vissersdorp Volendam. Volendam staat bekend om haar authentieke sfeer en het is erg leuk om je buitenlandse vrienden kennis te laten maken met de ouderwetse Nederlandse cultuur. Maak dan gelijk een foto in traditionele klederdracht zodat je nog een leuk aandenken hebt aan deze plek!

Marken

Vanuit Volendam bezoek je gemakkelijk Marken. Er gaan regelmatig boten vanuit Volendam naar Marken die over het Markenmeer varen. In Marken ontdek je verschillende leuke winkeltjes, terrasjes en authentieke houten huisjes. Geniet van de mooie ambiance door hier een wandeling te maken.

Zaanse Schans

Vanuit Volendam ben je met een klein half uur bij de Zaanse Schans. Je kunt hier perfect de dag afsluiten. Wandel langs de molens en neem een kijkje bij een kaasmakerij. Hier ontdek je het ouderwetse Nederland, wat hartstikke leuk is om te zien!

Indien je vrienden Engels spreken kun je ze alvast kennis laten maken met de car hire Amsterdam Airport service van BB&L Autoverhuur.