Schadeherstel Waddinxveen

Gepubliceerd op: August 26, 2016

Heeft u onlangs schade gereden aan uw auto? Dan vragen verzekeraars vaak om naar een door hen toegewezen partner te gaan om het schadeherstel te laten repareren. Toch zijn de meeste garages ook in staat om het schadeherstel te verwerken. De garages maken dan een overzicht van de schade en maken een inschatting van de kosten die gemaakt moeten worden om de schade kundig te herstellen. In Waddinxveen vindt u ook dergelijke garages die het schadeherstel op zich kunnen nemen.

Inventarisatie schade

Bij een schade is het belangrijk dat er allereerst een inventarisatie gemaakt wordt van de schade. Gaat het alleen om blikschade, of moeten er ook andere onderdelen vervangen worden? Een schade expert van het autobedrijf in Waddinxveen kan hier een betrouwbare inventarisatie van maken. De kosten kunnen hierbij alvast worden ingeschat en ook kan er gekeken worden of alle kosten gedekt worden door uw verzekering. Dit is allereerst afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft afgesloten en ten tweede van de verzekeraar waar u de verzekering heeft ondergebracht.

Schadeherstel

Vervolgens wordt de schade kundig hersteld door de monteurs die thuis zijn in het schadeherstel van auto’s. Of het nu gaat om blikschade of schade die dieper ligt in de auto. De monteurs van de garage in Waddinxveen kunnen de schade vlot en kundig herstellen. Bovendien is de garage aangesloten bij Bovag. Deze branche organisatie biedt veel zekerheden. Zo kunt u bolgen op drie maanden garantie op uw onderdelen.