Taxi service Oegstgeest

Gepubliceerd op: April 19, 2018

Reserveer nu online een taxirit met onze taxi service in Oegstgeest. U weet dan dat u zeker op tijd komt op uw afspraak en dat u niet lang hoeft te wachten voordat de chauffeur bij u is. De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden weten de weg in Oegstgeest en omgeving zeer nauwkeurig en kunnen om die reden de snelste route naar uw plaats van bestemming rijden.

We hanteren transparante en heldere tarieven, opdat u zeker weet waar u aan toe bent op het moment dat u in een van onze taxiwagens stapt. Verder hebt u ruime keuze in type van vervoer. Zo kunt u kiezen voor particulier personenvervoer, maar ook voor luchthaven-, groeps-, congres-, steden en schoolvervoer. Wat u ook wenst voor uzelf, uw bedrijf of uw kinderen onze taxi service in Oegstgeest kan het transport voor u regelen.

Taxi service voor particulieren

Snel een lift nodig naar het centraal station vanuit Oegstgeest? Als particulier is het mogelijk om snel een taxiritje te reserveren. Binnen 15 minuten zijn we op de plek waar we u op kunnen halen. Vervolgens rijden we naar de plaats van bestemming op de afgesproken tijd. Gaat u dus een keer uit en wilt u voor de verandering eens een biertje of een wijntje drinken dan kunt u niet zomaar achter het stuur stappen. Onze taxi centrale in Oegstgeest biedt dan de oplossing om u veilig en wel van de ene kant van de stad naar de andere te brengen.

Zakelijke taxi diensten Oegstgeest

Voor het bedrijfsleven zijn we inzetbaar op meerdere manieren. We kunnen voor direct vervoer zorgen van uw medewerkers, maar het is tevens mogelijk om ons mee te laten helpen aan een logistieke oplossing. Wenst u dus een zakelijke taxi dienst in Oegstgeest of Den Haag neem dan telefonisch contact op met een van onze taxichauffeurs die service leveren in Oegstgeest.