Uw sloopauto naar de autosloop.

Gepubliceerd op: September 11, 2015

De autosloop of autosloperij, tegenwoordig ook wel het autodemontage bedrijf genoemd. Het vinden van een juist auto-onderdeel is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij u graag met uw zoektocht! Want nieuw kan altijd nog. Vaak is er altijd wel een sloopbedrijf dat het onderdeel heeft wat u zoekt. Jaarlijks belanden enkele honderdduizenden auto’s op de sloop! Grote kans dat het onderdeel wat u zoekt nog ergens te vinden is. Ook wanneer uw auto mag worden gedemonteerd kunnen wij u van dienst zijn. Bied uw sloopauto hier aan voor een gratis waarde bepaling en ophaalservice bij u aan huis.

Wat kan de autosloop, autosloperij voor u betekenen.

Jaarlijks worden binnen Nederland ongeveer tweehonderd tot en driehonderd duizend auto’s gedemonteerd. Dit zijn over het algemeen sloopauto’s die hun beste tijd hebben gehad. Auto’s hebben niet het eeuwige leven waardoor op een gegeven moment dure reparaties moeten worden uitgevoerd. Vaak komt men hier pas achter wanneer de auto voor de jaarlijks terugkerende APK keuring naar de garage wordt gebracht. Teveel onderdelen moeten worden vervangen, nieuwe banden schokdempers of een nieuwe uitlaat kunnen zo de dagwaarde van uw auto doen over stijgen. Reparatie heeft dus geen zin meer, verkopen aan de autosloop is dan de oplossing. Naast technische gebreken of ouderdom of roest worden ook schadeauto’s de autosloperij binnengebracht. Voertuigen die dusdanig veel schade hebben opgelopen dat repareren niet meer mogelijk is of gewoonweg te kostbaar, ook wel technisch of economisch totaal loss genoemd.

Autodemontage is Milieu bewust.

De autosloop van vroeger heeft zich de afgelopen jaren verder geprofessionaliseerd; steeds meer ontwikkelingen hebben plaats gevonden binnen de autosloperij. Het autodemontage bedrijf heeft begin de jaren 90 enorme sprongen gemaakt. Zo moet men inmiddels beschikken over een vloeistof dichte vloer en een heuse aftap installatie om alle oliën en vetten die in een sloopauto aanwezig zijn op milieu vriendelijke wijze op te vangen. Niet alleen de sloperij zelf is er op vooruit gegaan ook de afval stromen afkomstig uit de oude auto worden steeds verder ontleed. Met de komst van de PST-Fabriek worden de Europese doelstellingen gehaald en wordt 95% van uw sloopauto duurzaam hergebruikt.