Vespa stuurslot voor Vespa LX, LXV, S en Piaggio origineel 605537m008

Gepubliceerd op: November 13, 2018

Iedereen die een scooter heeft wil dat deze altijd zo veilig mogelijk geparkeerd en op slot staat. Uiteraard wil je natuurlijk nooit dat je scooter gestolen wordt, maar mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan is het van groot belang dat je scooter nooit onbewaakt geparkeerd staat of op zijn minst goed op slot staat. Alle verzekeraars eisen dan ook dat je scooter op slot staat en in veel gevallen wordt er zelfs om een slot met specifieke kwaliteitseisen gevraagd. Om ervoor te zorgen dat jij je Vespa LX, LXV, S of Piaggio origineel altijd met een gerust hard veilig kunt parkeren, koop je nu dit zeer gebruiksvriendelijke stuurslot.

Tip: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/sloten/stuurslot/

Duurzaam en zeer effectief slot

Dit stuurslot is uiterst effectief te noemen en is behoorlijk dik, waardoor het vrijwel onmogelijk is om deze gemakkelijk door te knippen of te zagen. Het slot wordt aan de zijkant van het stuur vastgezet en met de andere kant zeer eenvoudig onder de buddyseat aan het frame dicht geklikt. Door dit mechanisme is na het op slot zetten, het niet meer mogelijk om je stuur te gebruiken, waardoor het voor potentiele dieven volstrekt oninteressant is om te proberen je scooter te stelen. Veel potentiele dieven zullen dit slot van een afstand al zien zitten en zullen het dan ook niet eens proberen om je slot te forceren. Het is belangrijk om niet alleen wanneer je van huis bent je scooter goed op slot te zetten, want er vinden tegenwoordig ook scooterdiefstallen plaats bij mensen in de tuin, of zelfs in de schuur of garage. Met dit slot is het echter geen moeite om makkelijk en snel je scooter veilig te vergrendelen.

Overzicht: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/sloten/

Gebruiksvriendelijk slot met zeer veel voordelen

Er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende sloten te verkrijgen in alle soorten en maten. De beveiliging van het slot zelf is niet het enige waar je op moet letten. Het gebeurt helaas regelmatig dat een scooter wordt gestolen tijdens een klein moment van onachtzaamheid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een situatie waarin je even snel een winkel ingaat en je scooter niet op slot zet, omdat je binnen twee minuten weer terug bent. Helaas is dit voor dieven soms al genoeg tijd om een onbewaakte scooter te stelen. Gelukkig is dit stuurslot zeer gebruiksvriendelijk. Het slot is ontzettend makkelijk en snel vast te zetten, waardoor je nooit meer een reden hebt om je scooter niet op slot te zetten. Een ander voordeel ten opzichte van vele andere sloten, is dat je bij dit slot niet over de grond heen hoeft met je handen of het slot door het wiel heen hoeft te halen. Het slot is voorzien van een plastic coating, zodat het slot altijd schoon blijft en de kern van het slot niet beschadigd kan raken of kan worden aangetast door het weer. Ander voordeel is dat het slot relatief klein en licht in omvang is en zeer makkelijk overal mee naar toe te nemen is.