Volkswagen up!

Gepubliceerd op: June 10, 2015

De Volkswagen up, de kleine auto van Volkswagen met een groot aantal sterke eigenschappen. De up heeft een mooi design zowel buiten de auto als binnenin. De up is erg zuinig zo heb je maar 20% bijtelling met deze auto. het is de kleinste auto van Volkswagen en toch kan je kiezen tussen een up met 2 deuren en een up van 4 deuren. De up heeft ook de meeste bagage ruimte in zijn klasse, hij heeft 251 liter bagageruimte. Ook is er een optie voor de achterbank die kan inklappen om zo nog meer ruimte te kunnen creëren. Er is dus genoeg ruimte gehaald uit deze kleine auto.

Eigenschappen

De up is ook voorzien van Park Distance Control, dit beschermt de up tegen blikschade bij het inparkeren. zodra de up dichter bij een optakel komt geeft de up een signaal. De up is voorzien van een display waarmee je navigatie, informatie, muziek en je telefoon kan bedienen. Dit is speciaal voor de up gemaakt en bied ook veel extra’s. zoals olie en koelvloeistof tempratuur en het weergeven van het toerental. Ook voorkomt de up een botsing tussen de 0 en 30 km/u. de City Emergency Braking zorgt er voor dat een waarschuwing krijgt bij een dreigende botsing. Als u deze waarschuwing negeert zal de up uit zichzelf remmen om zo een botsing te voorkomen.

Motor

De zuinige 1.0 liter dieselmotor geeft de up 75 pk en kan de up een snelheid bereiken van 175km/u. Je kan met 1 liter 23 kilometer rijden, en is daarom een van de zuinigste auto’s in zijn soort. De motoren zijn er ook met blue motion technologie dit zijn motoren met slimme innovaties, ze zorgen voor brandstof besparing en het verlagen van de Co2 uitstoot.